Продукція

Вся продукція
Вага: 200 г

Масло солодковершкове екстра 82,5% молочного жиру

Виробляється із пастеризованих натуральних вершків у фасованому і блочному вигляді
Вага: 200 г

Масло селянське солодковершкове 73% молочного жиру

Виробляється із пастеризованих натуральних вершків у фасованому і блочному вигляді
Вага: 900 г

Молоко коров’яче питне 2,5% жирності

Повноцінний натуральний продукт, виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока
Вага: 250 г

Сир кисломолочний нежирний

Виробляється шляхом сквашування знежиреного пастеризованого коров'ячого молока закваскою чистих молочнокислих бактерій
Вага: 250 г

Сир кисломолочний 9%

Виробляється шляхом сквашування знежиреного пастеризованого коров'ячого молока закваскою чистих молочнокислих бактерій
Вага: 400 г

Кефір нежирний

Дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації знежиреного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій
Вага: 400 г

Кефір 2,5% жирності

Дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій
Вага: 900 г

Кефір нежирний

Дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації знежиреного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій
Вага: 900 г

Кефір 2,5% жирності

Дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій
Вага: 250 г

Молоко сухе знежирене до 1,5% жиру

Виробляється із знежиреного пастеризованого коров'ячого молока шляхом висушування
Вага: 250 г

Молоко сухе незбиране 26% жиру

Виробляється із цільного пастеризованого коров'ячого молока шляхом висушування
Вага: 150 г

Вершки сухі 42% жиру

виробляється із цільного пастеризованого нормалізованого коров'ячого молока шляхом висушування
Вага: 400 г

Ряжанка 2,5% жирності

Кисломолочний продукт з вираженим смаком і кольором топленого молока, виробляється шляхом пастеризації коров'ячого молока з внесенням закваски на чистих культурах молочнокислих бактерій
Вага: 400 г

Сметана 15% молочного жиру

Виробляється із пастеризованих натуральних вершків шляхом сквашування їх бактеріальною закваскою
Вага: 400 г

Вершки 35% молочного жиру

Цінний і поживний продукт з коров'ячого молока, придатний для збивання
Вага: 400 г

Йогурт зі смаком персику 2,5% жирності

Корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і персикового наповнювача